Huomenna alkaville Freegym-kursseille muutama vapaa paikka

13.1.2017

Sinä 8-13 -vuotias, joka tykkäät temppuilla, vielä on mahdollisuus ilmoittautua mukaan lauantain kursseille Laura Vihervän johdolla.

Huomenna lauantaina 14.1. alkavat vihdoin uudet Freegym-kurssit pojille ja tytöille VaKP:n salilla. 8-10 vuotiaiden ryhmä harjoittelee klo 14.30-15.30 ja 11-13 vuotiaat heti perään klo 15.30-16.30.

Freegym-kurssin hinta kevätkaudelta (14.1.-14.5.2017) on 75€. Saimme vapautettua molempiin ryhmiin vielä muutaman paikan, eli jos kiinnostuit, käy ilmoittautumassa Voimisteluliiton sähköisen ilmoittautumissovelluksen kautta.

Freegym on lapsille ja nuorille suunnattu harrastus, joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja. Freegymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu unohtaen kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset. Freegymiä voi tehdä ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta sisällä saleissa ja ulkona.

Lisätiedot: Laura Vihervä / laura.viherva@vakp.net