Tervetuloa kilpa-aerobicin Kannatusnäytökseen liikuntahallille 24.2. klo 19:00

20.2.2017

Kilpa-aerobicin harrastajien ahkerassa käytössä oleva joustoparketti uusitaan tulevien viikkojen aikana, erilaisia talkoita tehdään hankintaa varten.

VaKP Voimistelujaosto on ollut kilpa-aerobicin johtava seura lajissa jo vuosien ajan Suomessa. Valkeakoskella tehdään pitkäjänteistä ja ammattimaista valmennustyötä lasten ja nuorten ryhmissä päivittäin, jotta menestys jatkuisi. Yhtenä oleellisena asiana valmennuksessa on turvalliset ja hyvät, lajiin sopivat olosuhteet. VaKP:n voimistelijat ovat harjoitelleet omalla salilla lähes 10 vuoden ajan käyttäen lajille tarkoitettua joustoparkettia. Nyt on tullut aika hankkia uusia parketti, mutta se on hyvin kallis investointi seuralle.

Ilman talkoita ja yhteistyökumppaneita hankinta ei ole mahdollista. Tämän vuoksi VaKP Voimistelun kilpa-aerobicareilla onkin kaksi mittavaa talkoota tammi- ja helmiikuun ajan, joista toinen, Kannatusnäytös järjestetään tällä viikolla.

Kannatusnäytös pe 24.2. klo 19:00 Liikuntahallilla - tue ostamalla 10€ lippu näytökseen!

Kilpa-aerobicin kilpailukausi lähestyy ja nyt on mahtava tilaisuus tulla näkemään voimistelijoita ennen virallisia kilpailuja. Järjestämme Kannatusnäytöksen Liikuntahallilla perjantaina 24.2. klo 19:00-20:00. Pääset mukaan 10 euron sisäänpääsylipulla. Lippuja voi tilata ennakkoon osoitteesta toimisto@vakp.fi tai ostaa lipun seuran toimistolta Valkeakoskenkadulta tai voimistelijoiltamme. Lippuja voi ostaa myös vain kannatuksen vuoksi vaikka ei itse pääsisikään näytökseen, sillä kaikki lipputulot menevät lyhentämättömänä joustoparketin hankintaan.

Nyt kaikki rohkeasti mukaan talkoisiin, jotta lapsilla ja nuorilla on tulevaisuudessakin turvallinen harjoittelualusta VaKP salilla.