Ystävänpäivä Workout su 19.2.

17.2.2017

Tule mukaan meidän ja Haka Gymin monipuoliseen treenipäivään!

Lähde ystävän kanssa hikoilemaan ja viemään treenisi seuraavalle tasolle. VaKP Voimistelu ja Haka Gym järjsteävät treenipäivän ystävänpäivän kunniaksi Sorrilan koulun  (Koulukatu 13) salissa su 19.2. klo 11-15.

Osallistumismaksu on vain 5 e - osallistu samalla hinnalla koko päiväksi tai valitse itsellesi mieleiset tunnit. Treenipäivään ei ole erillistä ilmoittautumista, vaan riittää, että ilmaannut mukaan. Mahdolliset välineet jaetaan saapumisjärjestyksessä.

Päivän ohjelma

11:00 -11:45 LIHASKUNTO -Jani Turpeinen (HAKAGYM)

Tehokas koko vartalon lihaskuntotreeni. Osassa liikkeistä käytetään erilaisia välineitä. Muokkaa painoja oman kuntosi mukaan.

11:55 -12:40 BODY COMBAT ® -Heidi Pitkänen (HAKAGYM)

Kamppailulajeihin pohjautuva hauska ja tehokas tunti, joka vahvistaa kaikkia kunnon osa-alueita kestävyydestä liikkuvuuteen. Tunnilla haastat kuvittellisen vastustajan, kehität taitojasi ja kohennat itseluottamustasi.

12:50-13:35 LAVIS - Riitta Latosaari (VaKP)

Lavis, eli lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssi- askeleiden ja jumpan välimuotoon. Tunnilla tanssitaan ilman paria tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba.

13:45 -14:45 YOGAFLOW - Katja Nikander (VaKP)

Venyttely ja lihashuolto rauhalliseen tahtiin

Päivään sisältyy pientä purtavaa, tervetuloa treenaamaan!