Erkki Eteläniemi haastaa kunnallisvaaliehdokkaat mukaan parkettitalkoisiin!

15.3.2017

Eteläniemi haluaa auttaa VaKP Voimistelun aerobicareita saamaan uuden parketin, lähdetkö mukaan haasteeseen?

Kunnallisvaaliehdokas Erkki Eteläniemi (SDP) ihastui 24.2. pidetyssä Kannatusnäytöksessä VaKP Voimistelun kilpa-aerobicin laajaan toimintaan ja päätti lähteä mukaan tukemaan uuden joustoparketin hankintaa. Eteläniemi lahjoitti kunnallisvaaleihin varaamansa markkinoinirahat uuden parketin hankintakassaan.

"Kävin katsomassa näytöksenne ja innostuin ajatuksesta tukea aerobicin toimintaa. Paras tapa tällä hetkellä on avustaa kalliin joustoparketin hankinnassa. Päätin lahjoittaa markkinointiin varaamani eurot lasten ja nuorten harrastamiseen. Toivottavasti moni muukin kunnallisvaaliehdokas tekisi saman tempauksen, jotta tukea tulisi enemmän." Eteläniemi pohtii.

VaKP:n voimistelijat ovat harjoitelleet omalla, vuokratulla salilla lähes 10 vuoden ajan käyttäen lajille tarkoitettua joustoparkettia. Nyt on tullut aika hankkia uusia parketti, mutta se on hyvin kallis investointi seuralle.

Ilman talkoita ja yhteistyökumppaneita hankinta ei ole mahdollista. Tämän vuoksi VaKP Voimistelun kilpa-aerobicareilla onkin ollut mittavia talkoita alkuvuoden ajan. Lista lahjoittajista parkettihanketta varten löytyy täältä.

Jos innostut lähtemään mukaan Eteläniemen haasteeseen, voit ottaa yhteyttä Johanna Nisulaan: johanna.nisula(@)vakp.net / 0400 845 664