Kilpa-aerobicia televisiosta viikonloppuna

11.5.2017

Kaikkien voimistelulajien SM-kilpailut järjestetään tulevana viikonloppuna Jyväskylässä. Naisten finaalia voit seurata TV2 lauantaina klo 15:25.

Voimistelun SM-kilpailut käydään 12. – 14.5. Jyväskylässä. SM-kisat on voimistelun suurkilpailu, joka järjestetään kahden vuoden välein. Tapahtuma kokoaa kaikki voimistelun kilpailulajit yhteen. Kilpailuissa ratkaistaan mestaruudet kahdeksassa lajissa: miesten ja naisten telinevoimistelussa, joukkuevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, akrobatiavoimistelussa, TeamGymissä, trampoliinivoimistelussa sekä kilpa-aerobicissa.

Yle välittää kilpa-aerobicin naisten finaalit televisiossa lauantaina 13.5. klo 15.25 – 16.40.

VaKP Voimisteusta osallistuu kilpailuihin karsintojen jälkeen 25 voimistelijaa! Tsemppiä kaikille kilpailuihin.