Kevään jumppakausi alkaa ma 9.1.2017

3.1.2017

Joulutauko on pian ohi ja kevään jumppakausi alkaa. Tuntikalentereissa pieniä muutoksia.

Voimisteluviikoilla 9.—22.1.2017 (vk2 & 3) pääset maksutta kokeilemaan VaKP:n tunteja (poikkeuksena täynnä olevat lasten ryhmät). Kauden uutuuksina mm.  aikuisille maanantain kuntojumppa ja nuorille Laura Vihervän ohjaamat vauhdikkaat FreeGym –tunnit. Myös Love2Dance-tunti on kokenut muutoksen. Puikkoihin on hypännyt ohjaajaryhmä ja samalla sisältö laajentuu entistään mm. kuntotanssiin.

Akuisten tuntien aikataulut
Lasten & nuorten tuntien aikataulut

Jumpalla enemmän energiaa arkeen ja hyvää fiilistä

Jumppaamalla kohennat kestävyyttä, lihaskuntoa ja liikehallintaa lähellä kotia ja hyvässä seurassa. Jumppaamalla myös painonhallinta helpottuu, terveys kohenee ja elämänlaatu paranee. Toimintamme pyörii pitkälti vapaaehtoisvoimin, ja tavoitteena on yhteinen hyvä, ei voiton maksimointi. Kokeile itse ja ylläty – olet tervetullut sellaisena kuin olet!

Jos sinulla ei vielä ole jumppakorttia, voit tutustua hintoihin täältä. Ilmoittautumiset ryhmiin tapahtuu joko netin kautta tai käymällä pääseuran toimistolla Valkeakoskenkatu 3:ssa.

Tervetuloa uudet ja vanhat jumpparit kokeilemaan jumppia ja liikkumaan hyvässä seurassa!