Palkintosadetta Hämeen Urheilugaalassa

8.2.2017

kuva: Voimisteluliitto Sydän-Suomi

VaKP:n urheilijoita ja toimijoita palkittiin

Kuudes Hämeen Urheilugaala kokosi perjantaina 27.1.2017 runsaat 300 urheilijaa, toimijaa ja vaikuttajaa Tampereelle alueelliseen urheilugaalaan. Musiikin ja eri lajien näyttävien esitysten siivittämänä juhlassa palkittiin vuoden 2016 onnistujia ja muita vaikuttajia.

Tilaisuudessa palkittiin näyttävästi myös VaKP Voimistelun urheilijoita ja toimijoita vuoden 2016 ansioista ja menestyksestä. Illan viihteellisestä ohjelmasta vastasivat oman maakunnan taitajat mm. joukkuevoimistelun MM hopeamitalistit Minetit, TV:n Talent ohjelmasta tutut VaKP:n kilpa-aerobicryhmä sekä Hämeenlinnan Karateseura.

Suomen Voimisteluliiton Sydän-Suomen alue palkitsi VaKP:n Johanna Nisulan Vuoden hämäläinen voimisteluteko -palkinnolla. Palkinnon saajaa kuvailtiin ahkeraksi vapaaehtoiseksi, joka on valmis antamaan aikaansa vuorokaudenajan tai omat kiireet unohtaen. Johanna toimii seuran lajipäällikkönä, valmentajana, ohjaajana ja tuomarina. Lisäksi hän on Voimisteluliiton Kilpa-aerobicin Lajiasiantuntijaryhmän jäsenenä, tuomarivastaavana ja kouluttajana. Oikea monitoiminainen siis!

Kunniamainintana Sydän-Suomen alue jakoi Vuoden voimisteluilmiö -palkinnon Valkeakosken Koskenpoikien kilpa-aerobicryhmälle positiivisesta voimistelunäkyvyydestä ja menestyksestä Talent Suomi -ohjelmassa. Ryhmässä voimistelivat Laura Vihervä, Suvi Åhlgren, Jasmin Koskinen, Mila Koljander, Riina Lehtonen, Noora Mäkelälammi, Sanni Mäntykivi. Ryhmän  iloinen televisioesiintyminen on lisännyt lajitietoutta ja lajin houkuttelevuutta. Ryhmä todisti, millainen elämys voimistelu voi parhaimmillaan olla!

TUL Tampereen piiri palkitsi Laura Vihervän piirin parhaana naisurheilijana. Lauran vuoden 2016 meriitteinä olivat muun muassa naisten sarjan SM-kulta yksilöissä ja joukkuesarjassa sekä MM-kilpailuiden sija 20 yksilöissä. Lisäksi hän kuittasi kansallisen Aerobic Cupin kokonaisvoiton voittamalla kaikki osakilpailut.

Lämpimät onnittelut kaikille palkituille