KIITOS!

28.2.2017

Kilpa-aerobicin Kannatusnäytös sujui yli odotusten, kiitos valkeakoskelaisille sekä mukana olleille yrityksille upeasta illasta!

Perjantaina 24.2. kokoontui Valkeakosken liikuntahalliin yli 400 katsojaa seuraamaan ensimmäistä kertaa järjestettyä kilpa-aerobicin Kannatusnäytöstä. Näytöksen tarkoitus oli kerätä varoja uutta kilpa-aerobicin joustoparkettia varten. Yhdessä teimme historiaa osallistumalla näytökseen, ennen Voimistelu ei ole kerännyt varoja jotain hanketta varten tällaisella tapahtumalla. Hyvä ME!

Ilta oli supermenestys! Katsojia tuli enemmän kuin olimme osanneet odottaa, kiitos aktiivisille aerobicareillemme lippujen ennakkomyynnistä sekä lämmin kiitos kaikille katsojille, jotka tulitte paikan päälle perjantai-iltana.

VaKP Voimistelu on hankkimassa uutta, Kansainvälisen Voimisteluliitto FIG:n hyväksymää harjoitus- ja kilpailualustaa, joustoparkettia, VaKP salille. Parketti maksaa lähes 24.000 €, joten ilman yhteistyökumppaneita ja talkoita hanketta ei voi toteuttaa. Kannatusnäytöksessä mukana olleet yritykset: Beauty Flames,Fysiokimara Sinho, GAZZ, JMS Sound , Kampaamo Sari , Kauneushoitola Kipardy, Kauneuskulma Noname, Kello ja Kulta Kronos, Koskikaran Apteekki, Kuntokeskus Kanava, Lihashuolto HuiLi, MBP Productions, Parturi Vain, Ravintola Stella,  Subway Valkeakoski, Tahtia Tyylillä, VaKP Pallojaosto, VaKP Voimistelu, Valkeakosken kaupunki/Liikuntatoimisto, Valkeakosken Sanomat, Walkkistori.

Rahalahjoituksen parkettia varten antaneet: Esko Riskumäki, IV-Säätö J.Pajunen, Raimo Tuomi, SDP Valkeakosken osasto ja Valkeakosken Energia.

Kiitos myös Haka Koripallolle ja Mad Maxille, että saimme käyttää vuorojanne Kannatusnäytökseen.

Voit tutustua tarkemmin hankkeeseemme täältä.