Kisakausi alkuun Tsekissä

14.3.2017

Laura Vihervä toi upeasti kotiin hopeaa naisten yksilösarjasta
Lumi Vahteristo pääsi hienosti ainoana suomalaisena 12-14v yksilösarjan finaaliin
Milja Lumme AG1
Aisha Hällström, AG1
Katsomotunnelmia
AG1 ryhmä Hällström, Ollila, Paulamäki, Pulkki, Vahteristo sijoittui upeasti finaalin viidenneksi
AG1 ryhmä Lumme, Mäntynen, Nieminen, Rantala, Virkki sijoittui upeasti fiinaalin neljänneksi
Naisten trio toi mukanaan upeasti hopeaa
Trio Ella Mäntynen, Pipsa Nieminen, Ella Nikander sijoittuivat hienosti finaalin kahdeksanneksi

VaKP:n aerobiccarit saavuttivat Tsekissä upeasti 11 finaalipaikkaa ja toivat kotiin kolme mitalia

VaKP Voimistelujaoston aerobiccareita oli kilpailumatkalla Tsekin Zlinissä upealla menestyksellä.

Lähdimme matkaan 25 hengen delegaatiolla testaamaan vuoden alussa voimaan tulleita uusia sääntöjä, sekä hakemaan lisää kokemusta. Kilpailu oli todella aikaisin meillä, joten valmistautumisessa tuli hieman kiire. Siitä huolimatta menestys oli upeaa.

Naisten sarjasta kolme mitalia

Naisten yksilösarjassa seurastamme oli neljä kilpailijaa; Laura Vihervä, Suvi Åhlgren, Jasmin Koskinen sekä Sofia Martimo. Kaikki neljä sijoittuivat upeasti kymmenen parhaan joukkoon, ja finaaliin heistä pääsivät Laura Vihervä sijalta 2. pistein 20,100 ja Suvi Åhlgren sijalta 4. pistein 19,350. Finaalissa joitain liikkeitä jäi hieman molemmilta voimistelijoilta vajaaksi, mutta Laura sijoittui silti upeasti toiseksi, tuoden mukanaan hopea mitalin Suomeen. Suvi Åhlgren sijoittui viidenneksi pistein 18,550. Ensimmäiseksi ja kolmanneksi sijoittuvat olivat Kiinan Renjie Zhou ja Jing Huang. Sarjassa oli 28 osallistujaa.

Naisten trio Jasmin Koskinen, Laura Vihervä, Suvi Åhlgren tekivät upean suorituksen Tsekin lavalla, ja sijoittuivat ansaitsetusti toiseksi pistein 19,588. Samassa sarjassa kilpaili myös trio Ida Harju, Sofia Martimo, Tiia Ritonen, jotka kilpailivat vasta ensimmäistä kertaa naisten sarjassa ja saivat upeaa kokemusta kilpailusta. Trio sijoittui kuudenneksi pistein 17.755.

Naisten ryhmässä kilpailivat Maija Keurulainen (VVS), Verena Kortelainen (VVS), Jasmin Koskinen, Laura Vihervä, Suvi Åhlgren. Ryhmä teki todella hyvän suorituksen, jossa isompia virheitä ei nähty. Ryhmä sijoittui Kiinan ryhmien jälkeen kolmanneksi pistein 19,766.

15-17v sarjassa finaalipaikka

15-17v sarjassa VaKP:sta kilpaili Henriikka Nyman, joka ansaitsi tiensä upeasti finaaliin sijalta 7. pistein 17.850. Finaalissa kuitenkin muutama liike jäi vajaaksi, joten lopulta sijoitus oli 10. pistein 17.200.

12-14v sarjassa upeaa kokemusta ja viisi finaalipaikkaa

12-14v yksilösarjassa VaKP:n kilpailijat hakivat kokemusta uusilla säännöillä ja uusituilla ohjelmilla. Parhaiten suorituitui Lumi Vahteristo päästen ainoana suomalaisena finaaliin ja lopulta ollen mahtavasti 6. pistein 17.350. Muiden VaKP:n 12-14v yksilösarjan tulokset; 21. Aisha Hällström 22. Auli Ollila 23. Katariina Virkki 24. Emilia Rantala 31. Nelli Paulamäki 34. Milja Lumme. Tässä sarjassa oli peräti 59 osallistujaa.

12-14v triosarjassa molemmat VaKP:n triot pääsivät upeasti finaaliin. Molemmat triot tekivät molempina päivinä hyvät suoritukset, ja välttyivät isoimmilta virheiltä. Finaalissa kuitenkin joitain liikkeitä jäi hieman vajaaksi. Lopulta trio Auli Ollila, Nelli Paulamäki, Lumi Vahteristo sijoittui neljänneksi pistein 16,850 ja trio Ella Mäntynen, Pipsa Nieminen, Ella Nikander sijoittui kahdeksanneksi pistein 16.000.

12-14v ryhmäsarjassa nähtiin upeaa menestystä. VaKP:n ryhmä Milja Lumme, Ella Mäntynen, Pipsa Nieminen, Emilia Rantala, Katariina Virkki sijoittuvat finaalin neljänniksi pistein 17.150 ja ryhmä Aisha Hällström, Auli Ollila, Nelli Paulamäki, Anni Pulkki, Lumi Vahteristo sijoittuvat finaalin viidenniksi pistein 16.800.

Seuraavan kerran voit nähdä aerobiccarimme harkkakisoissa lauantaina 18.3 VaKP:n salilla. Tervetuloa!