VaKP Voimistelu saa merkittävän tuen Valkeakosken kaupungilta parkettihankkeeseen!

16.3.2017

Lautakunta päätti: Koskenpoikien joustoparketille kohdeapua 9000 euroa

Valkeakosken Koskenpojat saa kaupungilta kohdeavustusta kilpa-aerobicin joustoparketin hankintaa varten 9000 euroa. Näin päätti liikunta- ja nuorisolautakunta keskiviikon kokouksessaan.

Uuden joustoparketin hinta on 23 925 euroa.

VaKP Voimistelu haki kohdeavustusta 9500 euroa. Vanhan joustoparketin VaKP myy pois 5000 euron hintaan.

Liikuntatoimenjohtaja Timo Kukkonen laati lautakunnalle ehdotuksen, jonka mukaan kohdeapua myönnetään 50 prosenttia joustoparketin hankintahinnasta ilman muita kuluja, vähennettynä vanhan joustoparketin myyntitulolla.

- Valkeakoski on aerobicin ykköskaupunki. Koskenpojat liikuttaa paria sataa innokasta lasta ja nuorta omalla salillaan. Aerobicilla on iso liikuntaa edistävä vaikutus, ja toiminta on yhteiskunnallisesti merkittävää, Timo Kukkonen perusteli esitystään.

– Harrastus heijastuu vielä laajemmalle, kun aerobiccarien kaveritkin kiinnostuvat lajista ja innostuvat kokeilemaan erilaisia temppuja.

Tämä on uskomattoman upea tuki seuralle, kiitos lautakunnalle, että lähdette rohkeasti tukemaan lasten ja nuorten hyväksi tehtävää parkettiostosta!