VaKP Voimistelu palkitsi parhaimmistoaan

Fionat ryhmän menestyneet voimistelijat
Simpukat ryhmän menestyneet voimistelijat
Naisten sarjan kuningattaret Laura Vihervä, Suvi Ählgren ja Jasmin Koskinen

31.5. järjestettiin mitalikahvit VaKP salilla SM- ja Kilpasarjojen mestareille. Samalla kiitettiin parkettihankkeeseen osallistuneita tahoja.

Kesän kynnyksellä seuralla oli vielä aihetta juhlaan tällä viikolla. VaKP Voimistelu halusi palkita upeasta kilpailumenestyksestä Suomen mestareitaan sekä Kilpasarjojen mestaruuskilpialuissa menestyneitä voimistelijoita.

Voimistelujaoston varapuheenjohtaja Riitta Latosaari avasi tilaisuuden kehuen näitä upeita nuoria voimistelijoita pitkäjänteisestä harjoittelusta ja kuinka mahtavasti he pystyvät venymään hyviin suorituksiin kilpailuissa. Valkeakoksen kaupungin tervehdyksen tilaisuuteen toi liikuntatoimen johtaja Timo Kukkonen. Yhteistyökumppanimme Gazz lähetti myös onnittelut voimistelijoille sekä seuralle Mari Lindforsin välityksellä.

Palkitut mitalistit:
ND 9-11v. yksilöt tytöt - kultaa Linnea Antinaho, pronssia Kiira Hietamäki.
ND 9-11v. yksilöt pojat - kultaa Sampo Nousiainen, hopeaa Eelis Antila
ND 9-11v. parit - kultaa Kiira Hietamäki, Sampo Nousiainen
ND 9-11v. joukkueet - pronssia Adella Hällström, Fanny Tuuri, Meri Vahteristo

4lk joukkueet - hopeaa Emma Ahola, Henna Kaura, Lilja Savijärvi

AeroDance 12-17v. - kultaa Emma Löövi, Sini Nurminen, Aino Keskinen, Elli Ojala, Jasmine Rantanen, Nelli Rantanen
AeroDance yli 18v. - kultaa Ida Harju, Helmi-Lotta Kettunen, Mila Koljander, Essi Lehtonen, Riina Lehtonen, Sofia Martimo, Ilona Riskumäki, Tiia Ritonen

AG1 12-14v. yksilö tytöt - kultaa Aisha Hällstörm, hopeaa Nelli Paulamäki, pronssia Lumi Vahteristo
AG1 12-14v. joukkueet - kultaa Auli Ollila, Nelli Paulamäki, Lumi Vahteristo. Hopeaa Aisha Hällström, Anni Pulkki, Saana Tolonen
AG1 12-14v. ryhmät - kultaa Aisha Hällström, Auli Ollila, Nelli Paulamäki, Anni Pulkki, Lumi Vahteristo. Pronssia Milja Lumme, Pipsa Nieminen, Emilia Rantala, Katariina Virkki, Viivi Väljä

SEN yksilöt - kultaa Laura Vihervä, pronssia Suvi Åhlgren
SEN joukkueet - kultaa Jasmin Koskinen, Laura Vihervä, Suvi Åhlgren, pronssia Ida Harju, Sofia Martimo, Tiia Ritonen
SEN ryhmät - kultaa Jasmin Koskinen, Laura Vihervä, Suvi Åhlgren, Maija Keurulainen (VVS), Verena Kortelainen (VVS)

Vastuuvalmentajat näiden upeiden voimistelijoiden takana:
Mila Koljander, Iina Salonen, Johanna Nisula, Heidi Tourunen, Virve Heinämäki ja Tiina Koljander.

Onnittelut vielä kerran kaikille voimistelijoille ja valmentajille!

Lisäksi VaKP Voimistelu palkitsi mestaruuskilpailuissa toimineet tuomarit, jotka antavat omaa aikaansa ja tieto-taitoaan sekä seuran että maan käyttöön:
Hanna Salminen, Roosamari Kuttila, Mila Koljander, Laura Leinonen, Tiina Koljander ja Johanna Nisula.

Lämmin kiitos vielä kaikille parkettihankkeessa mukana olleille kilpa-aerobicperheille, yrityksille, Valkeakosken kaupungille sekä yksityisille tukijoille.