Kilpa-aerobicarit aloittivat uuden treenikaden huippuvalmennuksessa

3.8.2016

VaKP Voimistelun aerobicarit saivat tällä kertaa valmennusapua Italiasta.

Heinäkuun viimeinen viikko oli ihanan lämmin, kilpaa auringin kanssa loistivat Voimistelujaoston kilpa-aerobicarit, jotka harjoittelivat reilu viikon verran kolmen Italialaisen valmentajan johdolla.

Kesäkuussa parisarjassa Korean MM-kilpailuissa maailmanmestaruuden voittanut Davide Donati oli ensimmäistä kertaa Suomessa, samoin toinen valmentajista Matteo Guerrini. Miehet haltioituivat kesäiseen Valkeakoskeen ja suomalaisen luonnon kauneuteen. Ennenkin seurassa vieraillut Curzio Bufacchi ihasteli myös luonnon kauneutta.

Leiri sujui mallikkaasti. Kaikki voimistelijat olivat hyvin motivoituneita ja harjoitteivat ahkerasti. Miesten valmennuksessa opittiin uusia vaikeusliikkeitä, tehtiin paljon fyysisiä harjotuksia ja uusia koreografioitakin miehet tekivät. Leirillä oli lähes 100 osallistujaa, ikäjakauma oli 7-25 ikävuoden välillä. VaKP salilla olikin toimitaa aamusta iltaan.

Kausi jatkuu tehokkaalla harjoittelulla. Kauden ensimmäiset kilpailut käydään Ideaparkissa, kun VaKP Voimistelu järjestää jo kolmatta kertaa yhteistyössä Ideaparkin kanssa kilpa-aerobicin kilpailut keskuspuistossa.