Kilpa-aerobiccarit kilpailivat sunnuntaina kolmen lajin kilpailussa Tampereella

1.11.2016

2- ja 3-luokan palkitut
4-luokan palkitut
ND 9-11v ryhmä Linnea Antinaho, Kiira Hietamäki, Aisha Hällström, Anni Pulkki, Saana Tolonen voitti sarjansa ylivoimaisesti
ND 9-11v pari Kiira Hietamäki ja Sampo Nousiainen sai Sydän-Suomen alueen Kilpa-aerobicin kiertopalkinnon
Kaikkien lajijen palkittuja
Kaikkien lajien palkittuja

Kolmen lajin kilpailu järjestettiin jo viidettätoista kertaa. Seuramme kilpa-aerobiccarit menestyivät loistavasti, ja saivat samalla lisää kilpailukokemusta viime sunnuntain kilpailusta.

Sunnuntaina 30.10 kilpailtiin kolmen lajin kilpailut Tampereella. Kilpailu järjestettiin 15. kertaa, ja kilpa-aerobicin lisäksi mukana olivat rytminen voimistelu sekä joukkuevoimistelu. Kilpa-aerobicin osalta kilpailussa ei ollut erikseen SM-sarjoja ja kilpasarjoja, vaan nämä oltiin yhdistetty.

3.-luokassa upeita suorituksia

Tällä kertaa 3.-luokassa mukana olivat vain parit, triot ja ryhmät. Jälleen kerran seuramme huippuryhmä Fionat pärjäsi erinomaisesti, ja he toivat mukanaan kaikki kirkkaimmat mitalit Valkeakoskelle. Joukkueissa VaKP:lle tuli kaksoisvoitto. Voittoon biccasi joukkue Linnea Antinaho, Aisha Hällström ja Anni Pulkki pistein 17,250. Tämä trio on kehittynyt paljon, ja he onnistuivat uudessa vaikeassa ohjelmassaan jo hienosti. Hopealle voimisteli hyvän suorituksen tehnyt joukkue Veera Alimyllymaa, Viivi Närvä ja Jertta Väisänen pistein 16,200. Kolmanneksi sijoittui Turun urheiluliiton trio.

Ryhmissä kirkkaimman mitalin voitti pirteällä suorituksellaan VaKP:n ryhmä Linnea Antinaho, Kiira Hietamäki, Aisha Hällström, Anni Pulkki ja Saana Tolonen pistein 16,900. Toiseksi sijoittui seuramme uusi ryhmä Veera Alimyllymaa, Netta Hakonen, Viivi Närvä, Anniina Nääppä ja Jertta Väisänen pistein 15,650.

Sydän-Suomen alueen kilpa-aerobicin kiertopalkinto seuramme 9-11v parille

VaKP:n pari Kiira Hietamäki ja Sampo Nousiainen sai myös Sydän-Suomen alueen kilpa-aerobicin kiertopalkinnon, sillä he ovat esimerkillinen pari, kehittyneet upeasti, valovoimaisia esiintyjiä sekä lupaavia nuoria aerobiccareita. Myös tällä kertaa Kiira ja Sampo valloittivat tuomarit ja saivat kultaa pistein 16,900.

2.-luokassa VaKP:n tulevaisuuden lupauksia

2.-luokan ohjelmasarjassa 7-8-vuotiaat lapset kilpailevat joukkueissa. Voittoon voimisteli VaKP:n superlahjakkaat Adella Hällström, Fanni Tuuri ja Meri Vahteristo pistein 16,350. Hopealle sijoittui niin ikään VaKP:n Fanni Heritty, Oona Kaskela ja Olivia Käkönen pistein 14,500. VaKP:n joukkue Milja Kautto, Martta Nousiainen ja Veera Savijoki sijoittui neljänneksi.

4.-luokassa VaKP:n joukkueet ottivat kolmoisvoiton

Joukkuesarjassa voiton vei lahjakkaat Auli Ollila, Nelli Paulamäki ja Lumi Vahteristo pistein 17,950. Nämä voimistelijat ovat jo kokeneita esiintyjiä, joka näkyi jälleen myös lavalla. Hopealle voimisteli upeaa nousua tehnyt uusi joukkue Ella Mäntynen, Pipsa Nieminen ja Ella Nikander pistein 16,800. Prossia sai Ada Hällström, Pinja Lehtinen ja Sonja Vuorinen pistein 15,600.

4.-luokan ryhmissä VaKP:n ryhmä toi kotiin kultaa pistein 17,900, mikä lupaa myös hyvää menestystä ensi viikonlopun Cup 4 - kilpailuun.

5.-luokassa näkyi kehitystä

Yksilösarjassa VaKP:n Sofia Martimo teki tähän mennessä kauden parhaan suorituksensa, ja täten voitti sarjansa pistein 18,400. Hopealle voimisteli VaKP:n Ida Harju pistein 17,800. Idalle sattui harmillisesti hieman isompi virhe aivan ohjelman viimeisillä sekunneilla, josta tuomarit joutuivat verottamaan. Kolmanneksi biccasi Seinäjoen voimistelijoiden Aleksina Lehto.

Joukkueissa Ida Harju, Sofia Martimo ja Henriikka Nyman toi Valkeakoskelle kultaa pistein 17,950. Hopea meni Seinäjoelle.

Kilpailun tulokset löytyvät täältä.

Seuraavan kerran kilpaillaan Cup 4 - kilpailussa 5.-6.11 Nokialla. Tsemppiä kaikille!