PRIIMA- laatuseura

VaKP Voimistelujaostolle on myönnetty keväällä 2010 Priima aikuisten liikunnan laatuseura -sertfikaatti, joka on tarkistettu vuosina 2013 ja 2016.

PRIIMA – aikuisliikunnan laatuseurat ovat Suomen Voimisteluliiton jäsenseuroja, jotka panostavat aikuisten terveys- ja kuntoliikunnan laadukkaaseen tarjontaan. Ne ovat sitoutuneita pitkäjänteiseen, jatkuvaan toiminnan kehittämiseen ja kuuluvat Suomen suurimpaan terveysliikuntaketjuun - Voimisteluliittoon.

PRIIMA-laatuseuralla

• on säännöllistä aikuisten kunto- ja terveysliikuntatoimintaa.
  • tarjonta on monipuolista ja luotettavaa
  • jumppatunneista on hyvät tuntikuvaukset, jotka auttavat liikkujaa löytämään itselleen sopivat tunnit.
  • liikunnan ilo ja terveys ovat avainasemassa
  • liikkujan tarpeet ja tyytyväisyys ovat seuralle tärkeitä
  • ohjaajat ovat aina koulutettuja ja tunnit turvallisia.

Seurat tarjoavat aikuisliikkujille mahdollisuuden osallistua myös tapahtumatoimintaan, kuten näytöksiin ja jumppatapahtumiin. PRIIMA - aikuisliikunnan laatuseurat ovat sitoutuneet jatkuvaan toiminnan kehittämiseen ja ne keräävät säännöllisesti asiakaspalautetta sekä arvioivat toimintaansa.

PRIIMA – aikuisliikunnan laatuseuraan kaikki ovat tervetulleita!