Parkettihanke

Valkeakosken Koskenpojat ry. Voimistelujaosto on ollut kilpa-aerobicin johtava seura lajissa jo vuosien ajan Suomessa. Valkeakoskella tehdään pitkäjänteistä ja ammattimaista valmennustyötä lasten ja nuorten ryhmissä, jotta menestys jatkuisi. Yhtenä oleellisena asiana valmennuksessa on turvalliset ja hyvät, lajiin sopivat olosuhteet.

VaKP:n voimistelijat ovat harjoitelleet omalla, vuokratulla salilla lähes 10 vuoden ajan käyttäen lajille tarkoitettua joustoparkettia. Joustoparketti takaa turvallisen harjoittelun ja valmistautumisen niin kansallisiin kuin kansainvälisiinkin kilpailuihin. Olemassa oleva joustoparketti alkaa olla käyttöikänsä päässä ja on ehdottoman tärkeää hankkia uusi alusta salille niin harraste- kuin valmennusryhmien käyttöön. Nykyinen joustoparketti ei ole enää Kansainvälisen Voimisteluliitto FIG:n hyväksymä, sillä ominaisuusvaatimukset ovat muuttuneet. Uusi hankittava joustoparketti täyttää FIG:n vaatimukset virallisesta lajin alustasta.

Uusi parketti on hyvin kallis investointi seuralle, hintaa tulee lähes 24.000 €. Ilman talkoita ja yhteistyökumppaneita emme voi hankkia uutta parkettia. Olemme hakeneet tukea uuteen parkettiin Valkeakosken Liikunta- ja nuorisolautakunnalta sekä Luopioisten Säästöpankkisäätiöltä.

Tällä sivustolla kerromme ajantasaisesti miten hankkeemme etenee.

Tervetuloa mukaan joustoparketin hankintaan!

Rahalahjoituksin parkettihankkeessa mukana:

Erkki Eteläniemi
Esko Riskumäki
IV-Säätö J.Pajunen
Luopioisten Säästöpankkisäätiö
Raimo Tuomi
SDP Valkeakosken osasto
Valkeakosken Energia
Valkeakosken Vasemmistoliitto
WalkiMedical

Lisäksi VaKP Voimistelun kilpa-aerobicarit ovat tehneet myyntitalkoita parkettihanketta varten myymällä korukalenterita ja Mosho-kosmetiikkatuotteita. Vanha parketti on myyty Nokian Voimisteluseuralle, myyntihinta sijoitetaan uuden parketin hankintaan.