Talkootoiminta

VaKP Voimistelun talkootoiminta on aktiivista ja teemme vuosittain 2-4 kilpa-aerobicin talkoota kerääksemme varoja toimintaan, hankintoihin salille tai vaatteisiin.

Sivuvalikosta löydät ajankohtaiset talkoot ja ohjeet kuinka toimia. Lisätietoja saa myös omalta vastuuvalmentajalta.

Esimerkiksi syksyn 2015 talkootoiminnalla rahoitettiin uusi joustokanveesi VaKP salille turvallisempaa harjoittelua varten sekä hankimme uudet t-paidat voimistelijoille kisareissuja varten.

Jokaisesta talkoosta on vuorollaan vastuussa jonkin ryhmän 1-2 vanhempaa (paitsi korukalenterit syyskaudella on Johannan koordinoima talkoo).

Kesän 2016 Jokioisten leivän talkootuotto ohjattiin Italialaisten valmentajien leiriin heinäkuussa ja siitä jäänyt osa käytetään kisareissujen matkakuluihin syksyllä 2016. Tästä tulee lisätietoa kisakirjeissä.

Korukalentereiden myynti syksyllä 2016 ohjautuu uuden joustoparketin hankintaan VaKP salille.

VaKP Voimistelu on hankkimassa salille uutta joustoparkettia keväällä 2017 vanhan tilalle. Haluamme nyt hieman tiedottaa teitä tästä projektista, sillä tarvitsemme myös teidän kaikkien eli ”kilpa-aerobic -perheiden” apua tämän hankinnan mahdollistamiseen.

Meidän nykyinen joustoparkettimme on jo vanha ja päivittäin kovassa käytössä, ja virallinen kilpailualusta on muuttunut. Tarkoituksemme olisi hankkia uusi, virallinen parketti.

Olemme saaneet tukea uuteen parkettiin, sekä keräsimme korukalenterimyynnillä rahaa.

Suunnitelmanamme on, että lähiaikoina alkaa Mosho – kosmetiikkatuotteiden myynti kaikilla valmennusryhmäläisillä, jotta olisimme taas ison askeleen lähempänä uuden parketin hankkimista. Tämän lisäksi järjestämme kannatusnäytöksen helmikuussa, jonka koko tuotto menee suoraan parketin hankintaan. Varainhankinnan lisäksi voimistelijat saavat näytöksestä hyvää esiintymiskokemusta.

Näiden jälkeen meillä toivottavasti on jo koko summa kasassa.  Jos jotakin jää yli, niin käytämme ne rahat esim. Oulun kisamatkaan.

Hankitaan uusi upea parketti meille yhdessä! :)