Vapaaoppilaspaikka

VaKP Voimistelu on päättänyt ottaa syksystä 2015 lähtien käyttöön kilpa-aerobicin valmennusrymien jäsenille Vapaaoppilaspaikan.

VaKP Voimistelu myöntää vuosittain muutamia vapaaoppilaspaikkoja budjettiin varatun määrärahan puitteissa. Mikäli kriteerit täyttäviä hakemuksia ei tule riittävästi voidaan paikat jättää täyttämättä. Vapautusta voi hakea valmennusryhmän kustannuksista.

Vapaaoppilaspaikka myönnetään harkinnanvaraisesti

• yhdeksi kaudeksi kerrallaan (kevät/syksy)
  • pääsääntöisesti enintään kahdeksi peräkkäiseksi kaudeksi (erilliset hakemukset)
  • vapautus osittain tai kokonaan seuran kausimaksusta, jäsenmaksu ja mahdolliset joukkueen maksut maksetaan normaalisti

Vapaaoppilaspaikan myöntämiseen vaikuttavat seikat

• perheen taloudellinen tilanne
  • perheen koko
  • VaKP Voimistelussa voimistelevien perheen lasten määrä ja voimistelusta aiheutuvien kulujen suuruus
  • voimistelijan motivaatio ja lahjakkuus lajiin

Vapaaoppilaspaikkahakemukset toimitetaan kevätkauden osalta 31.1. ja syyskauden osalta 31.8. mennessä osoitteeseen johanna.nisula@vakp.net tai VaKP Voimistelu, Mottitie 2, 37600 Valkakoski. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksella eikä hakijoiden tai paikan saaneiden nimiä julkaista, Voimistelujaosto vahvistaa vapaaoppilaspaikkoihin käytettävän rahamäärän ilman nimiä.

Mikäli olet hakenut vapaaoppilaspaikkaa älä maksa saamaasi kausimaksulaskua ennen päätöstä heinä-/elokuussa. Helmikuussa tuki vähennetään esim. kisamatkoista / salimaksusta.

Syksyllä 2015 VaKP Voimistelu on myöntänyt kahdelle aerobicarille vapaaoppilaspaikan. Perheille on ilmoitettu henkilökohtaisesti asiasta.