Seura

VaKP Voimistelujaosto

Valkeakosken Koskenpojat ry on vuonna 1929 perustettu, paikkakunnan vanhin urheiluseura. Voimistelujaosto on suurin VaKP:n kuudesta jaostosta.

VaKP Voimistelujaosto tarjoaa laadukasta ja monipuolista toimintaa koulutettujen ohjaajien johdolla niin harrastajille kuin kilpaurheilijoillekin. Järjestämme viikoittain ohjattua liikuntaa sekä lapsille, nuorille että aikuisille. Jaostolla on menestyksekästä ja laajaa  kilpailutoimintaa nykyisin erityisesti kilpa-aerobicissa. Tunnustuksena toiminnan laadusta VaKP Voimistelujaostolle on myönnetty Valo ry:n Sinettiseuratunnus lasten ja nuorten toiminnasta sekä Suomen Voimisteluliiton PRIIMA- aikuisten liikunnan laatuseura serfikaatti.

VaKP Voimistelujaosto kuuluu jäsenseurana Suomen Voimisteluliitto ry:hyn ja Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:hyn.

VaKP Voimistelujaoston arvot:

Ihmisläheisyys