Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Jumpat

Voiko jumpille tulla mukaan milloin vain?
- Jumpilla käymisen voi aloittaa ihan milloin vain kautemme aikana. Lasten ryhmien vapaita paikkoja voi kysellä toimistolta. Aikuisten tunnit täytetään aina saapumisjärjestyksessä eli niille osallistuakseen voi vain mennä paikanpäälle. Tunneille osallistumisen edellytyksenä on voimassa oleva jumppakortti tai kertalippu, joita voi ostaa toimistolta.

Miten pääsen osallistumaan jumpille?
- Jumpille pääsee osallistumaan voimassa olevalla jumppakortilla. Aikuisten jumpille on mahdollista myös ostaa kertalippuja. Jumppakorttia varten tulee ilmoittautua joko nettisivujemme kautta tai käymällä toimistollamme.

Miksi jumppia on joskus peruttu?
- Urheiluseurana olemme Valkeakosken kaupungin tarjoamien koulujen salivuorojen varassa. Joskus koulujen salivuorot ovat peruttuja meistä riippumattomista syistä emmekä tällöin voi pitää tuntikalenterin mukaista jumppaa. Myös ohjaajamme ohjaavat tunteja pääasiassa harrastuksenaan, jolloin emme aina pysty löytämään jumpalle sijaisohjaajaa. Pyrimme aina ilmoittamaan mahdollisista peruutuksista ja muutoksista nettisivuillamme kohdassa "Jumppien teemat ja tuntimuutokset". Urheiluseuratoiminnan vapaaehtoisuuden ja harrastustoimintaluonteen vuoksi meillä ei ole mahdollisuuksia ilmoittaa peruutuksista jumppareille henkilökohtaisesti. Jumppakortimme oikeuttaa rajattomaan osallistumiseen tunneillemme, jolloin peruutuksen sattuessa voi osallistua muille tarjolla oleville jumpille.

Ovatko lasten ryhmien ikärajat sitovia?
- Lasten ryhmille määritellyt ikärajat ovat ohjeellisia, joten ryhmään voi osallistua, vaikka lapsi ei olisikaan aivan "oikean" ikäinen. Asiasta voi sopia ryhmän ohjaajan kanssa. Tärkeintä on, että ryhmän taitotaso on lapselle sopiva.

Voiko nuorten jumppakortilla osallistua aikuisten tunneille?
- Jumppakortin hinta määräytyy meillä iän mukaan (alle 18-vuotiaat maksavat lasten ja nuorten jumppakortin). Halutessaan nuoret voivat osallistua myös aikuisten tuntikalenterissa oleville tunneille eli nuorten jumppakortilla voi käydä myös muissa kuin pelkissä nuorten jumpparyhmissä. Jos haluaa käydä ainoastaan aikuisten tunneilla, voi ilmoittautua ryhmään "aikuisten jumppakortti", jolloin ohjelma luo käyttäjälle laskun nuorten jumppakortin summalle.

Miksi vanhemmat eivät pääse seuraamaan lastensa jumppatuntia?
- Voimistelujaosto on linjannut, että vanhemmat eivät voi jäädä seuraamaan tunteja. Aikuisten läsnäollessa lasten keskittymiskyky herpaantuu ja tunnista tulee helposti rauhaton. Jumppien tarkoituksena on osaltaan myös kehittää lapsen taitoja toimia ryhmässä ilman vanhempien tukea. Pyrimme kuitenkin järjestämään tulevaisuudessa yhden avoimien ovien viikon, jolloin tunteja voi seurata.

Jumppakortti, jumppamaksut

Paljonko jumppakortti maksaa?
- Jumppien hintatiedot löytyvät nettisivuiltamme yläpalkissa olevien otsikoiden "aikuiset" ja "lapset ja nuoret" alta.

Miten voin maksaa jumppamaksuni?
- Jos ilmoittautuu nettisivujemme kautta, saa ohjelmasta tulostettua itselleen laskun, jonka voi maksaa nettipankin kautta. Toimistollamme voi maksaa laskun käteisellä tai liikuntaseteleillä.

Olen hukannut jumppakorttini. Mitä minun pitää tehdä?
- Voit noutaa uuden jumppakortin toimistoltamme. Perimme uuden kortin antamisesta kuitenkin 5 € toimistomaksun. Eli kannattaa pitää hyvää huolto jumppakortista :)

Olen ostanut jumppakortin, mutta en pystykään hyödyntämään sitä. Voinko saada hyvitystä?
- Emme valitettavasti voi korvata käytämättä jääviä jumppakortteja. Kortit ovat myös henkilökohtaisia eikä korttia voi käyttää kukaan muu kuin kortissa mainittu henkilö.

Minulla on vanhoja kertalippuja jumpalle. Voinko hyödyntää niitä myös seuraavalla jumppakaudella?
- Vanhat liput eivät valitettavasti käy emmekä vaihda vanhoja lippuja uusiin. Kertalipuissa on määritelty lippujen voimassaoloaika kausittain ja liput ovat voimassa aina vain ko. kauden. Kautemme kestää aina syksystä kevääseen ja liput ovat voimassa tämän ajan.

Käyvätkö teillä Liikuntasetelit ja miten voin maksaa niillä?
- Voimistelujaosto hyväksyy erilaisia liikuntaseteleitä "hinnat" -sivun listauksen mukaisesti. Liikuntaseteleillä maksettaessa maksaminen täytyy käydä tekemässä toimistollamme, mutta halutessaan voi etukäteen ilmoittautua normaalisti nettisivujen kautta. Liikuntaseteleillä maksettaessa on huomioitava, että setelit ovat ehdottoman henkilökohtaisia, eikä niillä voi ostaa jumppakorttia kenellekään muulle kuin setelien takana mainitulle henkilölle, jolle setelit on luovutettu.

Ilmoittautumisohjelmaan kirjautumisen ongelmat

Olen unohtanut salasanani ilmoittautumisohjelmaan. Mitä minun pitää tehdä?
Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata itsellesi uuden salasanan ilmoittautumisohjelman kautta. Kirjautumissivulla on kohta "Unohditko salasanan" ja sen täyttämällä ohjelma lähettää sinulle uuden salasanan sähköpostiisi. ÄLÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA REKISTERÖIDY OHJELMAAN UUTENA KÄYTTÄJÄNÄ!

Olen unohtanut sekä käyttäjätunnukseni että salasanani ilmoittautumisohjelmaan. Mitä minun pitää tehdä?
Jos olet unohtanut sekä käyttäjätunnuksesi että salasanasi, ota yhteyttä Voimistelujaostoon sähköpostitse voimistelu(at)vakp.net. Toimitamme sinulle tarvittavat tiedot kirjautumista varten. Voit myös tulla hoitamaan ilmoittautumisen toimistolle. ÄLÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA REKISTERÖIDY OHJELMAAN UUTENA KÄYTTÄJÄNÄ!