Jumppakausi on alkanut!

7.9.2017

Kauan odotettu jumppakausi on täällä, hyödynnä maksuttomat kokeiluviikot 4.-17.9. Huomioithan torstain aikuisten jumppien kellonaikamuutokset Voimassa ja LM BodyPumpissa.

VaKP Voimistelu on  startannut syyskauden ja samalla kaksi viikkoa kestävät Voimisteluviikot. Voimisteluviikkojen aikana kaikki tuntimme ovat maksuttomia ja voitte käydä vaikka koko perheen voimin testaamassa tuntimme.

Lasten ryhmiin ilmoittautumiset ovat käyneet kiivaana ja muutama ryhmä onkin jo täynnä. Ryhmissä voi silti käydä kokeilemassa, paitsi Freegym-ryhmissä, jotka ovat erillinen kokonaisuutensa. Lasten ja nuorten tunnit löydät täältä.

Aikuisten ryhmiin ei ole ollut erikseen ilmoittautumisia, joten voit huoletta käydä kokeilemassa vaikka kaikki tunnit ja valita itsellesi sopivimman. Aikuisten tunteja on tarjolla viikottain 19, kaikki lähellä Sinua. Tutustu tarjontaamme täällä.

Aikuisten tunneissa seuraavat kellonaikatarkennukset:
to Voima klo 18.20-19.15 Sorrila
to LM BodyPump klo 19.15-20.15 Sorrila

Ilmoittautua voit tästä linkistä. Lisäkysymyksiin ilmoittautumisiin liittyen vastaa VaKP toimisto: 040 585 7721. Jumpparyhmiin liittyviin kysymyksiin vastaa VaKP Voimistelun lajipäällikkö Johanna Sundström: 0400 845 664 tai johanna.sundstrom(at)vakp.net.

Tervetuloa mukaan liikkumaan hyvässä seurassa!