Nenäpäivänä 10.11.2017 kuntoillaan hyvän asian puolesta VaKP salilla

1.11.2017


VaKP Voimistelu on lähtenyt mukaan Nenäpäivään järjestämällä monipuolisen aamun kuntoilumahdollisuuden. Tule sinäkin kuntoilemaan rahaa lapsille.

Nenäpäivän visiona on Suomi, jossa jokainen edistää maailman lasten ihmisarvoisen elämän toteutumista. Nenäpäivä kerää varoja maailman lapsille pitkäkestoiseen kehitysyhteistyöhön sekä edistää globaalia oikeudenmukaisuutta viihteen ja yhteisen kansanliikkeen voimalla.

Tervetuloa starttaamaan Nenäpäivä tehokkaasti VaKP Salille (os. Mottitie 2) pe 10.11. Treenit ovat ilmaisia, mutta halutessaan voi maksaa tunnista vapaaehtoisen summan, jolloin tuotto ohjataan suoraan Nenäpäivä-keräykseen.

Klo 8:00-8:45 Cross & Fit by Laura
Lähde Vihervän Lauran tehotreeniin heti aamusta! Treenissä koko keho saa kyytiä ja hauskalla treenillä saa kunnolla hien pintaan. Treenissä hyödynnetään mm. TRX-nauhoja, kahvakuulia sekä levytankoja. Treenin päätteeksi on lyhyet palauttavat venyttelyt. Tunti sopii sekä miehille että naisille.

Klo 9:00-10:00 Miesten kiertoharjoittelu
Laura Vihervä johdattaa miehet kuntoilun maailmaan hauskalla ja haastavalla kiertoharjoittelutreenillä. Tunnin aikana koko keho käydään läpi ja harjoittelun vaativuudesta vastaa liikkuja itse. Tunnin lopuksi on lyhyet palauttavat venyttelyt.

Klo 10:00-11:00 Hyvän olon jumppa
Naisille suunnattu tunti on rauhallinen, koko vartaloa kevyesti kuormittava tunti. Aluksi lämmitellään Nikkasen Reetin kanssa helpoilla askelluksilla, jonka jälkeen tehdään lihaskuntoharjoittelua kokonaisvaltaisesti. Lopuksi vielä rauhalliset venyttelyt päättävät tunnin.

Nähdään Mottitiellä!