Kurssitoimintaa keväällä 2018

31.1.2018


Tutustu kurssitarjontaamme ja tule mukaan Lajikokeiluun tai Kehonhuollon ABC-kursseille.

VaKP Voimistelu järjestää keväällä erilaisia kursseja, joilla pääsee tutustumaan monipuoliseen liikuntaan ja löydät itsellesi miellyttävän liikuntamuodon.

Lajikokeilu starttaa ystävänpäivänä 14.2. Kurssilla tutustutaan monipuolisesti erilaisiin liikuntamuotoihin, kuten vesijumppaan, kuntosaliharjoitteluun, joogan tyyppiseen Les Mills BodyBalanceen ja sauvakävelyyn. Lajikokeilu sopii niin miehille kuin naisillekin. Kurssin alussa ja lopussa tehdään kuntotestit, joilla pääset näkemään mikä on oma kuntotasosi ennen kurssia ja kurssin päätteeksi. Testit kuuluvat kurssin hintaan. Kurssin pääkouluttajina toimivat liikunta-alan ammattilaiset Iina Salonen ja Johanna Sundström. Kurssin hinta 150 €, sisältää aloitusluennon liikunnasta ja ravinnosta, kuntotestit, kaikki ohjatut tunnit sekä päätöslounaan. Lue lisää kurssista täältä ja ilmoittaudu mukaan. 

Kehonhuollon ABC on suunnattu ikääntyville, monipuolisesta liikunnasta kiinnostuneille henkilöille. Kurssi koostuu neljästä eri tunnista: tutustumme erilaisiin välineisiin, joista saat kotiin jumppavinkit mukaasi, kehonhuoltojumpasta sekä oikean venyttelyn tekniikoista. Kurssin hinta voimassaolevalla VaKP Voimistelun jumppakortilla 20 € ja ilman korttia 25 €. Kurssi alkaa 8.3. ja päättyy 29.3. Lue lisää kurssista täältä ja ilmoittaudu mukaan.