Kehonhuoltoa ja hyvääoloa kevättalveen!

27.2.2018Tutustu kurssitarjontaamme ja tule mukaan kehoa hoitavaan ja rentouttavaan Asahiin, Vire-Lavikseen eli TuoliLavikseen tai Kehonhuollon ABC-kursseille.

VaKP Voimistelu järjestää keväällä erilaisia hyvänolon lyhytkursseja.

KEHONHUOLLON ABC

Kehonhuollon ABC
on suunnattu ikääntyville, monipuolisesta liikunnasta kiinnostuneille henkilöille. Kurssi koostuu neljästä eri tunnista: tutustumme erilaisiin välineisiin, joista saat kotiin jumppavinkit mukaasi, kehonhuoltojumpasta sekä oikean venyttelyn tekniikoista.

Kurssi pidetään 8.-29.3. torstaisin lo 11.15-12.15 VaKP Salilla
Kurssin hinta voimassaolevalla VaKP Voimistelun jumppakortilla 20 € ja ilman korttia 25 €.
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan
 

ASAHI JA RENTOUTUS

Asahi on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet.  Asahissa koko keho avataan systemaattisesti niskasta nilkkoihin hyödyntäen ihmisen luontaista hengitystä. Niska-hartiaseutua rentoutetaan, selkä kuntoutuu ja jalat vahvistuvat. Lisäksi Asahissa harjoitetaan tasapainoa ja asentoergonomiaa.

Kurssilta saat myös vinkkejä, kuinka asahia voi harjoittaa kotioloissa tai vaikka mökillä.

Kurssi pidetään 9.-30.4. maanantaisin klo 10-11 VaKP Salilla. Ohjaajana toimii koulutettu asahi-ohjaaja Raija Laakkonen. 

Kurssin hinta on VaKP Voimistelun voimassaolevalla kortilla 20 € ja ilman korttia 25 €. 
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

 

VIRE-LAVIS ELI TUOLILAVIS

Haluaisitko tanssia, mutta jalat ei kanna enää niin hyvin tai jokin muu vamma estää sinua liikkumasta reippaaseen tahtiin? Tuolijumppa on juuri sinulle!

Vire-Lavis pohjautuu Lavis-lavatanssijumppaan ja on siitä sovellettu versio henkilöille, joilla on sairauden, vamman tai muun syyn vuoksi toimintakyvyn rajoituksia. Vire-Lavis -tunnit toteutetaan pääosin istuen ja/tai tuolia apuna käyttäen.

Kurssi pidetään 5.4.-3.5. torstaisin klo 11.30-12.15 VaKP Salilla

Kurssin hinta 20 e

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan