Kilpa-aerobicin MM-kilpailut tulevana viikonloppuna Portugalin Guimaraesissa

29.5.2018
Kilpa-aerobicin MM-kilpailut starttaavat perjantaina Portugalin Guimaraesissa. Kilpailussa Suomea edustavat 2 naisyksilöä, 2 joukkuetta sekä AeroDance-ryhmä.

Toissa viikonloppuna 7. suomenmestaruutensa napannut Valkeakosken Koskenpoikien Laura Vihervä lähtee MM-kisaan hakemaan kevään kärkisuoritusta.

Tavoitteeni on tehdä lavalla kauden paras suoritus. Naistensarjan kärki on todella kovatasoinen ja tasainen, joten pitää onnistua, jos havittelee sijoitusta 12 parhaan joukkoon. Treenit ovat sujuneet hyvin ja odotan innolla pääseväni tällä ohjelmalla MM-tuomariston eteen”, Vihervä summaa odotuksiaan.

Laura on mukana myös joukkuesarjassa yhdessä Jasmin Koskisen ja Suvi Åhlgrenin kanssa.

Joukkuekilpailu tulee olemaan myös todella kova, kun kisassa on mukana jopa 33 joukkuetta. Tilanne on näin naistriona erilainen, kun kilpaillaan samassa sarjassa miesten kanssa. Suomesta on viimeksi edustanut joukkue MM-kilpailuissa v. 2012, joten on hienoa päästä lavalle joukkueena. Lähdemme kisaan luottavaisin mielin tekemään kauden parasta suoritusta”, Vihervä kertoo joukkueen lähtökohdista kisaan.

Suomella on MM-kilpailussa mukana myös VaKP:sta AeroDance-sarjan ryhmä, jossa kilpailevat Jasmin Koskinen, Ida Harju, Maija Keurulainen (VVS), Milla Lepistö, Noora Mäkelälammi, Amanda Lahtinen, Ilona Riskumäki ja Tiia Ritonen. Portugalissa kilpailevat myös yksilöissä Erika Rautiainen (TuUL) sekä trioissa Linn Agha, Erika Rautiainen ja Fanny Samppa (TuUL). 

Karsinnat käydään perjantaina 1.6. klo 14.30 alkaen ja finaalit lauantaina 2.6. klo 19.45 alkaen Suomen aikaa.

Tsemppiä kaikille kilpailuun!