Suomi Gymnaestrada kutsuu Turkuun

3.6.2018

kuvaaja: Jouko Keski-Säntti
kuvaaja: Jouko Keski-Säntti
kuvaaja: Jere Satamo
kuvaaja: Jere Satamo

Haka Gym ja VaKP Voimistelu mukana voimistelun suurtapahtumassa 7. – 10.6.2018

Voimistelun Suomi Gymnaestrada on kesän suurin voimistelutapahtuma, ja se kerää Turkuun 10 000 voimistelijaa esiintymään, kilpailemaan ja nauttimaan mukavasta yhdessäolosta. Suomi Gymnaestrada jatkaa voimistelun suurtapahtumien pitkää perinnettä modernilla tavalla. Tällä kertaa tapahtuman yhteyteen on järjestetty poikkeuksellisen paljon näkemistä, kokemista ja tekemistä ihan kaikille Turussa tapahtuma-aikana oleskeleville. Kupittaanpuistossa pääsee muun muassa kokeilemaan yli 20 eri liikuntalajia, testaamaan Powergym-kuntohaastetta, nauttimaan eturivin artistien esityksistä ja tietysti nauttimaan voimistelusta sen kaikissa muodoissa.

Voimistelun Suomi Gymnaestradassa nähdään satoja voimisteluesityksiä, ja muutamaa näytöstä pääsee seuraamaan myös television välityksellä. YLE TV2 esittää Mikään ei mun hulluuttani muuta -näytöksen perjantaina 8.6. klo 20.05 ja Rock, rauha ja rakkaus -näytöksen lauantaina 9.6. klo 19.30. Koko tapahtuma huipentuu sunnuntaina 10.6. klo 13.30 alkavaan Tunne liike -nimiseen päätösjuhlaa, jossa samaan aikaan Veritas Stadionin nurmella voimistelee parhaimmillaan 4500 voimistelijaa yhtä aikaa. YLE TV2 esittää Tunne liike -näytöksen suorana lähetyksenä.

VaKP Voimistelusta ja Haka Gymistä lähtee Suomi Gymnaestradaan yli 60 voimistelijan iloinen joukko. Osallistumme viiteen eri kenttäohjelmaan. Nuorin mukaan lähtijä on 2-vuotias perheliikuntaan osallistuja ja toisaalta mukaan lähtee suuri joukko aikuisia naisia naisten ja kuntoilijoiden kenttäohjelmiin.  Lisäksi olemme mukana kilpailemassa Voimistelupäivillä  ja seurojemme esiintymisiä nähdään myös Turun kaupunkilavoilla. Matka Turkuun starttaa jo torstaina 7.6. päiväseltään.

 

Lisää tietoa:
Haka Gym gymppi Sanna Piispa puh. 0405671560
VaKP Voimistelu gymppi Riitta Latosaari puh. 0407456592