Voimistelujaoston naisenergiaa

29.8.2018

Esittelyssä jaoston työntekijäkolmikko

VaKP Voimistelun pyörät pitää pyörimässä lukuisten vapaaehtoistoimijoiden lisäksi kolme palkattua työntekijää. Keväällä jaostolle myönnetty Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuki päätoimisen palkkaamiseen mahdollisti päätoimisten työntekijöiden määrän lisäämisen.

Tässä esittelyssä lyhykäisesti energinen naiskolmikkomme.

Johanna, toiminnanjohtaja

Johanna Sundström on jaostomme toiminnanjohtaja.
- Tehtäviini kuuluu isolta osin toiminnan suunnittelua ja kehittämistä. Teen myös talousseurantaa, ja toimin ohjaajiin ja valmentajiin päin monissa asioissa yhteyshenkilönä. Vastaan yhteistyökumppaneista ja tapahtumien ja kilpailuiden järjestämistä jaostossamme. Työsarkaa on sekä harrasteliikunnan että kilpailu- ja valmennustoiminnan puolella. Lisäksi ohjaan viikoittain muutamia Ikiliike-tunteja sekä Lavista, Johanna selventää.

Laura, nuorisovalmennuskoordinaattori
Laura Vihervä puolestaan on seuramme nuorisovalmennuskoordinaattori.
- Työhöni kuuluu  paljon ohjaus- ja valmennustehtäviä ja tiettyjen kilpa-aerobicin valmennusryhmien ikäkausivastuu sekä valmennuksen tukitoimien kehittäminen ja toteuttaminen. Myös kilpa-aerobicin  viestintäasiat ovat vastuullani. Päivitän siis monia jaoston sosiaalisen median kanavia. Minut löytää useimmiten VaKP Salilta valmentamasta, Laura kertoo työviikostaan.

Iina, valmentaja
Iina Salonen toimii jaostossamme valmentajana.
- Laajan kilpa-aerobicin valmennustoiminnan edellytys on ammattivalmennus ja siksi työtehtäviini kuuluukin pääasiassa kilpa-aerobicin valmennustunnit. Lisäksi ohjaan muutamia harrasteryhmiä. Näiden lisäksi vastaan valmennusjärjestelmästä ja valmennuksen tukitoimien toteuttamisesta yhdessä seuran nuorisovalmennuskoordinaattorin kanssa.

Sekä Johanna, Laura että Iina muistuttavat, että heihin saa rohkeasti ottaa yhteyttä seuratoimintaan liittyvissä asioissa.

Johanna Sundström
Toiminnanjohtaja