Voimistelu hiihtolomaleiri on täällä!

6.2.2019 klo 06:00

VaKP Voimistelu järjestää 26.-27.2. alle 12-vuotiaille voimistelullisen hiihtolomaleirin. Vielä ehtii ilmoittautua mukaan!

Valkeakosken Koskenpojat järjestää avoimen voimisteluleirin alle 12-vuotiaille voimistelun ystäville Valkeakoskella VaKP:n omalla harjoitussalilla (Mottitie 2) sekä Valkeakosken liikuntahallilla (Apiankatu 7). Leirin valmentajina toimivat voimistelun huippuvalmentajat Noora Mäkelälammi, Anna Kuusama, Ida Harju, Laura Vihervä sekä Iina Salonen.

Leirillä (ti 26.2. ja ke 27.2. klo 10:00-16:30) on monipuolinen sisältö; mm. liikkuvuus – ja jalkatekniikkaharjoituksia, voima- ja nopeusharjoituksia, tanssia sekä akrobatiaa. Osallistujat jaetaan ikä- / tasoryhmiin ilmoittautumisten perusteella. Leiri ei ole lajisidonnainen, vaan sopii kaikkien voimistelulajien harrastajille.

Leirin hinta on voimistelijoilta

90€ / hlö
80€ / hlö VaKP jäsenille
ja seuravalmentajilta 30€ / hlö

Hinta sisältää monipuolisen valmennuksen, salivuokran sekä ruokailut (lämmin lounas molempina päivinä Lounasravintola Mallaksessa).

Ilmoittautumiset 10.2.2019 mennessä erillisellä nettilomakkeella näillä sivuilla. Tiedustelut: Johanna Sundström 0400 845 664 / johanna.sundstrom(at)vakp.net

Tervetuloa kanssamme voimistelemaan!