Valkeakoski Open 17.-19.5. liikuntahallilla

18.2.2019


VaKP Voimistelu järjestää yli 10 vuoden tauon jälkeen kansainväliset kilpa-aerobickilpailut Valkeakoskella, Valkeakoski Open on herättänyt paljon mielenkiintoa ulkomailla.

VaKP Voimistelu järjestää vuosittain kilpa-aerobicin kilpailut Valkeakoskella. Tähän asti olemme järjestäneet Voimisteluliiton Aerobic Cup tai SM-kilpailut, mutta suuren kysynnän vuoksi emme tänä vuonna kilpailua saaneet liitosta järjestettäväksi. Päätimme kutsua kuitenkin kaikki aerobicin ystävät Valkeakoskelle Valkeakoski Open - kilpailuun. Tällä kertaa mukaan ovat tervetulleet myös ulkomaalaiset seurat. 

Ilmoittautumisten määrästä riippuen Valkeakosken liikuntahallilla kilpaillaan joko 17.-19.5. tai 18.-19.5. Kiinnostusta tapahtumaa kohtaan on tullut mm. naapurimaista ja jopa Kiinasta asti on tullut kyselyitä. Kutsun kilpailuun löydät täältä

Haluatko olla mukana tapahtumassa esim. talkoolaisena? Tule rohkeasti mukaan tiimiin ja ilmoittaudu mukaan kisatapahtuman talkoisiin täällä. Tarvitsemme reippaita apulaisia mm. buffettiin, lipunmyyntiin, järjestyksen valvojiksi sekä ruokatiimiin. Tai oletko innokas leipomaan? Otamme leivontalahjoituksia vastaan buffettiimme, lahjoituksien kanssa ole yhteydessä johanna.sundstrom(at)vakp.net tai 0400 845 664.

Haluaako yrityksenne olla mukana tapahtumassa esim. screen mainoksella, äänimainoksella tai tuotepalkinnoin? Ota yhteyttä kilpailujen johtajaan Johanna Sundströmiin: johanna.sundstrom(at)vakp.net tai 0400 845 664.

Lisätietoja tapahtumasta löydät kevään aikana kilpailun omilta sivuilta, löydät ne täältä