Asahi ja Rentoutus

Asahi on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahi-terveysliikunta on tarkoitettu sekä ennaltaehkäiseväksi että jo syntyneitä ongelmia hoitavaksi. 

Liikkeet on suunniteltu niin selkeiksi ja yksinkertaisiksi, että lähes jokainen osallistuja pystyy toteuttamaan niitä jo ensimmäisellä harjoituskerralla. Liikkeet tehdään rauhallisen hengityksen tahdissa, musiikki ei ole näillä tunneilla häiristsemässä keskittymistä. Niska-hartiaseutua lähinnä rentoutetaan, selkä kuntoutuu ja jalat vahvistuvat. Lisäksi Asahissa harjoitetaan tasapainoa ja asentoergonomiaa. 

Asahi perustuu fysioterapian kaltaisiin liikkeisiin, jossa koko keho avataan systemaattisesti niskasta nilkkoihin hyödyntäen ihmisen luontaista hengitystä. Sen liikkeet ovat suunniteltu tarkoituksella yksinkertaisiksi, niin että kuka tahansa voi aloittaa harjoittamaan Asahia. Tunti sopii niin miehille kuin naisillekin. 

Tunnit etenevät vaikeustasosta 1 vaikeustasoon 3, viimeisellä tunnilla saat vinkkejä, miten asahia voi harjoittaa kotioloissa tai vaikka mökillä. Tunti päätetään kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen. 

Tunnit ovat VaKP salilla viikoilla 15-18 (9.-30.4.) maanantaisin klo 10:00-11:00, ohjaajana toimii koulutettu asahi-ohjaaja Raija Laakkonen. 

Kurssin hinta on VaKP Voimistelun voimassaolevalla kortilla 20 € ja ilman korttia 25 €. 

Lisätiedustelut: johanna.sundstrom(at)vakp.net tai 0400 845664

Ilmoittautuminen - Asahi & Rentoutus

*
*
*
*
*

VaKP Voimistelu lähettää sähköpostiin laskun ennen kurssin alkua. Lasku tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. 

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.