Ilmoittautuminen

LIITY VALKEAKOSKEN VOIMISTELIJOIDEN JÄSENEKSI

 

  •  Rekisteröitymällä jäsenpalveluohjelmaan ja ostamalla kauden 2019/2020 jäsenyyden (20 e)
    https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=3985
     

VAKP VOIMISTELUN JUMPILLE ILMOITTAUTUMINEN

VaKP:n kaikille jumpille ilmoittaudutaan Voimisteluliiton sähköisen ilmoittautumissovelluksen kautta tai käymällä seuran toimistolla Valkeakoskenkatu 3.

Ilmoittautuminen on helppoa!

- Rekisteröidy/kirjaudu ohjelmaan
- Ilmoittaudu mukaan
- Maksa sähköinen lasku
- Saat jumppakortin halutessasi kotiin postitettuna
 

 

Siirry halutessasi suoraan ilmoittautumisohjelmaan tästä.

Tai lue tarkemmat ohjeet Ilmoittautumisohjeet -sivulta.

Huomioithan, että ilmoittautumisohjelmaa tulee käyttää joka vuosi samoilla tunnuksilla eli jos olet käynyt jo aiemmin jumpillamme, älä rekisteröidy ohjelman käyttäjäksi uudelleen, vaikka olisit unohtanut käyttäjätunnuksesi. Unohdustilanteissa katso tarkemmat toimintaohjeet Ilmoittautumisohjeet -sivulta.

 

 

 

Alle 16-vuotiaan ilmoittaminen ryhmiin ja tapahtumiin

Alle 16-vuotias ei voi rekisteröityä ohjelman käyttäjäksi. Alle 16-vuotiaan huoltaja rekisteröi alle 16-vuotiaan ns. alakäyttäjäksi omien tietojensa alle. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä Omat tiedot -sivulla. Sivulla on linkki "Uuden alikäyttäjän rekisteröinti", joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot. Muista täyttää huoltajan sähköpostiosoite pääkäyttäjän tietoihin. Alikäyttäjän sähköpostiosoitetieto tulee jättää tyhjäksi. Alikäyttäjät-listasta löydät kynää klikkaamalla kohdat "laskuta vanhempaa" ja "lähetä kaikki viestit myös vanhemmalle", joiden tulee olle valittuina, jotta laskut ja tiedotteet tulevat oikeaan osoitteeseen. Ryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin. Pääkäyttäjä pystyy ilmoittailmoittamaan useita alakäyttäjiä eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan.