Ilmoittautuminen

 

VaKP:n kaikille jumpille ilmoittaudutaan Voimisteluliiton sähköisen ilmoittautumissovelluksen kautta.

 

Siirry halutessasi suoraan ilmoittautumisohjelmaan tästä.

Huomioithan, että ilmoittautumisohjelmaa tulee käyttää joka vuosi samoilla tunnuksilla eli jos olet käynyt jo aiemmin jumpillamme, älä rekisteröidy ohjelman käyttäjäksi uudelleen, vaikka olisit unohtanut käyttäjätunnuksesi. Unohdustilanteissa katso toimintaohjeet tämän sivun alaosasta!

 

1. Rekisteröidy (vain kokonaan uudet käyttäjät)
 • Rekisteröidy ilmoittautumisohjelman käyttäjäksi TÄSTÄ.  Ohjelma lähettää käyttäjätunnuksen ja salasanan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
  Tarkasta ennen rekisteröidy-painikkeen painamista, että sähköpostiosoitteesi on merkilleen oikein!
  Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, ohjelma näyttää sinulle käyttäjätunnuksesi ja salasanasi rekisteröitymisen jälkeen, jotta voit kirjoittaa ne itsellesi ylös.
 • Halutessasi voit luoda itsellesi alakäyttäjiä eli voit rekisteröidä esimerkiksi lapsesi alakäyttäjäksi, jolloin pääset samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla ilmoittamaan jumpille sekä itsesi, että lapsesi. Alakäyttäjäksi rekisteröityminen löytyy OMAT TIEDOT -sivulta, jossa on linkki "rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi".  HUOM! Laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman sähköposti!
2. Kirjaudu ohjelmaan
 • Kirjaudu ohjelmaan jo olemassa olevilla tunnuksilla TÄSTÄ.
 • Jos olet unohtanut tunnuksesi, katso ohjeet sivun alaosasta. Älä missään tapauksessa rekisteröidy ilmoittautumisohjelman käyttäjäksi uudelleen, jos olet käynyt tunneillamme jo aiemmilla kausilla. Tällöin olet jo rekisteröitynyt ja sinulla on olemassa tunnukset ohjelmaan. 
3. Ilmoittaudu jumpparyhmiin
 • Ilmoittaudu ohjelmassa haluamiisi jumpparyhmiin.
  • Aikuisten tunneilla ilmoittaudutaan vain ryhmään "aikuisten jumppakortti".
  • Lasten ja nuorten tulee ilmoittautua erikseen kuhunkin jumpparyhmään.  
  • Kun jumppiin halutaan ilmoittaa alakäyttäjänä oleva lapsi, löytyy liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulta pudotusvalikko, josta valitaan lapsen nimi, jolloin hänet voidaan ilmoittaa haluttuihin jumpparyhmiin.
  • Tiedot jumppien hinnoista ja erillismaksuista löydät näiltä sivuilta kohdasta Aikuiset/hinnat ja Lapset ja nuoret/hinnat.
    
 • Haluatko jumppakortin postitettuna kotiin? Valitse ohjelmasta ryhmä " Jumppakortin postitus kotiin". Postitus maksaa 7 €. HUOM! Jumppakortin postitusmahdollisuus on vain syksyllä. 
 • Ohjelma lähettää sinulle laskun rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit myös tulostaa ohjelmasta itsellesi laskun.
4. Suorita jumppamaksu
 • Suorita jumppamaksu laskussa olevia tietoja käyttäen. Käytä aina ehdottomasti annettua viitenumeroa!
 • Laskun maksettuasi käy noutamassa jumppakortti tai tarvittavat jumppatarrat toimistoltamme (Valkeakoskenkatu 3).
  • Jos Sinulla on vanha jumppakortti, tuothan sen mukanasi! Toimiston aukioloajat löydät nettisivujen etusivulta. Ota mukaasi aina tosite jumppamaksun maksamisesta. Voit myös maksaa jumppamaksun käteisellä toimistollemme.
 • Jos haluat maksaa jumppamaksusi liikuntaseteleillä,  voit ilmoittautua netin kautta, mutta Sinun täytyy käydä maksamassa jumppamaksusi toimistolle. Voit maksaa myös vain osan jumppamaksustasi liikuntaseteleillä ja osan käteisellä.
Huomiothan, että luotu lasku on sitova. Mikäli haluat perua ilmoittautumisesi ja jo luodun laskun, otathan yhteyttä toimistolle. Erääntyneistä laskuista lähetettäviin maksumuistutuksiin lisäämme aina viivästyskoron. Maksumuistutuksen jälkeen siirrämme laskut perintätoimiston hoidettavaksi.

 

Muut ilmoittautumistavat

Netti-ilmoittautumisen lisäksi voit ilmoittautua jumpille myös toimistolla (Valkeakoskenkatu 3) aukioloaikoina. Varaathan ilmoittautumiseen hieman aikaa, jotta ilmoittautuminen sujuu ongelmitta. Toimistolle ilmoittautuessa jumppamaksu tulee maksaa käteisellä.

VaKP Voimistelujaosto ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia.

 

 ONGELMATILANTEET

UNOHTUNUT SALASANA
Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata itsellesi uuden salasanan ilmoittautumisohjelman kautta. Kirjautumissivulla on kohta "Unohditko salasanan" ja sen täyttämällä ohjelma lähettää sinulle uuden salasanan sähköpostiisi.
UNOHTUNUT KÄYTTÄJÄTUNNUS JA SALASANA
Jos olet unohtanut sekä käyttäjätunnuksesi että salasanasi, ota yhteyttä Voimistelujaostoon sähköpostitse voimistelu(at)vakp.net. Voit myös tulla hoitamaan ilmoittautumisen toimistolle.
MUITA ONGEMIA
Jos sinulle tulee ongelmia ilmoittautumisohjelman käytössä, voit ottaa Voimistelujaostoon yhteyttä sähköpostitse voimistelu(at)vakp.net tai tulla käymään toimistolla aukioloaikoina. Puhelimeen vastaamme mahdollisuuksien mukaan.
KADONNUT JUMPPAKORTTI
Jos jumppakortti katoaa kauden aikana, voi toimistoltamme noutaa uuden kortin. Veloitamme kadonneen kortin uusimisesta 5 €:n maksun.

 

Alle 16-vuotiaan ilmoittaminen ryhmiin ja tapahtumiin

Alle 16-vuotias ei voi rekisteröityä ohjelman käyttäjäksi. Alle 16-vuotiaan huoltaja rekisteröi alle 16-vuotiaan ns. alakäyttäjäksi omien tietojensa alle. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä Omat tiedot -sivulla. Sivulla on linkki "Uuden alikäyttäjän rekisteröinti", joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot. Muista täyttää huoltajan sähköpostiosoite pääkäyttäjän tietoihin. Alikäyttäjän sähköpostiosoitetieto tulee jättää tyhjäksi. Alikäyttäjät-listasta löydät kynää klikkaamalla kohdat "laskuta vanhempaa" ja "lähetä kaikki viestit myös vanhemmalle", joiden tulee olle valittuina, jotta laskut ja tiedotteet tulevat oikeaan osoitteeseen. Ryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin. Pääkäyttäjä pystyy ilmoittailmoittamaan useita alakäyttäjiä eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan.