Parkettihanke

Uusi parketti on nyt hankittu! Suuri kiitos kaikille, ketkä ovat osallistuneet parkettihankkeeseen tavalla tai toisella.

 

Keväällä 2017 järjestetty parkettihanke uuden joustoalustan kustantamiseksi ja hankkimiseksi on nyt saatu päätökseen. Uusi, upea parketti koristaa saliamme os. Mottitie 2. VaKP Voimistelujaosto haluaa kiittää kaikkia hankkeessa mukana olleita tahoja.

Valkeakosken Koskenpojat ry. Voimistelujaosto on ollut kilpa-aerobicin johtava seura lajissa jo vuosien ajan Suomessa. Valkeakoskella tehdään pitkäjänteistä ja ammattimaista valmennustyötä lasten ja nuorten ryhmissä, jotta menestys jatkuisi. Yhtenä oleellisena asiana valmennuksessa on turvalliset ja hyvät, lajiin sopivat olosuhteet.

VaKP:n voimistelijat ovat harjoitelleet omalla, vuokratulla salilla lähes 10 vuoden ajan käyttäen lajille tarkoitettua joustoparkettia. Joustoparketti takaa turvallisen harjoittelun ja valmistautumisen niin kansallisiin kuin kansainvälisiinkin kilpailuihin. Uusi hankittu joustoparketti täyttää FIG:n vaatimukset virallisesta lajin alustasta. 

Rahalahjoituksin parkettihankkeessa olivat mukana:

Erkki Eteläniemi
Esko Riskumäki
IV-Säätö J.Pajunen
Luopioisten Säästöpankkisäätiö
Raimo Tuomi
SDP Valkeakosken osasto
Valkeakosken Energia
Valkeakosken Vasemmistoliitto
WalkiMedical