Jäsenedut

Kahvi- ja ruoka-astiaston vuokraus

VaKP vuokraa jäsenilleen 30 hengen kahvi- ja ruoka-astiastoa esimerkiksi juhliin ja tapahtumiin, kun omat astiat eivät enää riitä. Astiasto on Arabian Artica-sarjaa.

• Kahvikuppisetti (kuppi, aluslautanen, kakkulautanen)
  • sokerikko, kermakko
  • ruokalautaset matalat ja syvät
  • aterimet (haarukat, veitset, pikkulusikat)
  • 2 kpl isoa tarjoilulautasta

Vuokrauksen hinta jäsenille on 50 euroa.
Tiedustelut ja varaukset seuran toimistolta toimisto(at)vakp.fi.

PANDHY’S™ - kosmetiikka

PANDHY’S™ on luonnonkosmetiikkasarja, joka pohjautuu tieteeseen, tutkimukseen sekä luonnon puhtaisiin raaka-aineisiin. Tämän takia ihonhoitotuotteet ja mineraalimeikit sopivatkin loistavasti myös urheilijoille, liikkujille, sekä nuorelle että iäkkäämmälle iholle.

VaKP Voimistelujaoston jäsenet saavat -10% alennuksen kaikista PANDHY’S™ ihonhoitotuotteista sekä mineraalimeikeistä. Alennuksen saa verkkokaupasta http://osoite.pandhys.mycashflow.fi/category/157/etusivu syöttämällä tilausvaiheessa alennuskoodin "vakp17" tai kauneuskeskus Beauty Flamesista näyttämällä voimassaolevaa jumppakorttia kassalla.