Liikunnalliset synttärit VaKP:n salilla

VaKP Voimistelujaosto tarjoaa mahdollisuuden järjestää lasten liikunnalliset synttärit salillamme osoitteessa Mottitie 2, Valkeakoski.

• Saat käyttöösi avarat, isot tilat synttärien järjestämiseen.

• Saliltamme löytyy runsaasti jumppavälineitä ja telineitä, joiden avulla pystyt pitämään lapsille kivat, liikunnalliset synttärit.

• Tarjoamme liike-/toimintakortit, joiden avulla pystyt halutessasi helposti rakentamaan synttäreille monipuolisen, välineitämme hyödyntävän liikunnallisen temppuradan

• Saat tuoda halutessasi tilaan omat tarjottavat ja somistukset

• Salilla olevat musiikinsoittolaitteet ovat vuokraajan käytettävissä

Tilan vuokrauksen hinta on edullinen 25 euroa/tunti, joka sisältää kaiken yllämainitun (minimi laskutettava aika 3 tuntia). Tilojen siivoaminen kuuluu vuokraajalle (salilla valmiina siivousvälineet). Varatun ajan tulee pitää sisällään myös ennakkojärjestelyihin ja loppusiivoukseen käytettävä aika.

Salilla kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikro ovat vuokraajien käytössä. Tilan somistus, pöytäliinat yms. sekä juhlien tarjoilu ovat vuokraajan vastuulla.

Salimme liikuntatilassa synttärien yhteydessä lapset pääsevät samalla tutustumaan VaKP Voimistelujaoston tarjoamiin liikuntamahdollisuuksiin.

Vuokrattavissa olevat ajat

Sali on vuokrattavissa pääsääntöisesti joka lauantai-iltapäivä klo 14.30 alkaen, sekä tiettyinä viikonloppuina muinakin ajankohtina. Syys- ja talviaikana sali on arkisin kilpa-aerobicareiden käytössä.

Tiedustelut p. 0400 845 664 / Johanna tai johanna.sundstrom@vakp.net

Vapaat ajat:
23.9. klo 12:30 alkaen
7.10. klo 14:30 alkaen
14.10. klo 11:00 alkaen
15.10. klo 11:30 alkaen
21.10. klo 14:30 alkaen
28.10. klo 14:30 alkaen
29.10. klo 11:30 alkaen
4.11. klo 11:00 alkaen
5.11. klo 11:30 alkaen

Voit tehdä alustavan varauksen myös alla olevalla lomakkeella. Tämän jälkeen sinuun ollaan yhteydessä sähköpostitse/puhelimitse.

Jäsenetuna voit myös vuokrata 30 hengen kahvi- ja ruoka-astiaston, jos omat astiasi eivät enää riitä juhliisi. Lue lisää jäsenetu-sivultamme.

Salivaraus kutsuja varten

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.